VEOR Projects

Contact

ICT als water uit een kraan

Identiek aan water uit een kraan, warmte vanuit vloer of wand en stroom uit het stopcontact. ICT is slechts een faciliteit uit de muur. ICT is in de loop der jaren uitgegroeid van bijna doel tot in de hedendaagse tijd niets meer dan een middel om uw werk op juiste wijze uit te kunnen voeren. Het is dan voor ons ook de normaalste zaak van de wereld om public cloud computing, VLan's, stand-alone serverparken en werkpleksystemen te benaderen vanuit een besteksituatie. Uiteraard rekening houdend met bestaande situaties, diverse software en uiteraard, de wens van uw organisatie.

Sturen op service

Meer en meer bedrijven kiezen ervoor om ICT en Facilitaire service te meten en te registreren. Organisatorische veranderingen, inzet van de juiste tools, wijzigingen die een behoorlijke impact kunnen hebben. We leiden deze projecten graag en goed. 

Gratis orienterend gesprek

ICT is een van de schakels waarin wij u kunnen adviseren en begeleiden. Tijdens een adviserend gesprek nemen we graag samen met u de tijd om zaken tot in de kleinste details aan te pakken. Tenslotte gaat het erom dat u uw werkzaamheden naar volle tevredenheid en wens kunt uitvoeren waar u of uw medewerkers ook zijn. Neem contact op voor een gratis kennismaking en adviesgesprek!

 

ICT advies & consultancy

Contact

share