VEOR Projects

Uw ICT infrastructuur perfect op orde

Heeft u alles in kaart? Legio kasten, massa’s verbindingen als patchpanelen, glasvezelverbindingen of koperverbindingen. Uw ICT infrastructuur kan zeer complex zijn. VEOR projects zorgt voor een perfecte ICT infrastructuur, die tenslotte de basis vormt van uw ICT organisatie! Een van onze specialisaties is het in kaart brengen en goed op orde houden van uw volledige ICT infrastructuur. 

Gratis ICT infrastructuur quick-scan

Tijdens een kennismakingsgesprek voeren we een korte gratis quick-scan uit. In deze eerste inventarisatie van uw ICT infrastructuur kijken we hoe uw infrastructuur en de documentatie is geregeld. Vervolgens kunt u ervoor kiezen om een vervolgtraject te starten waarin we systematisch alle verbindingen in uw ICT infrastructuur in kaart brengen en in uitgebreide documentatie aan u doen toekomen. Aan de hand daarvan kunt u uw ICT infrastructuur in de toekomst zelf bijhouden. Indien gewenst kunnen wij ook het onderhoud van uw ICT infrastructuur voor u verzorgen.

ICT infrastructuur op meerdere locaties

Heeft u meerdere gebouwen of vestigingen met onderliggende verbindingen? De technische oplossingen voor een ICT infrastructuur op meerdere locaties ontwikkelen zich in hoog tempo. VEOR Projects kan u adviseren over de (on)mogelijkheden van verbindingen en het wijzigen van contracten. We kunnen u ook assisteren bij een (hernieuwde) aanpak van uw ICT infrastructuur. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contact

share