VEOR Projects

Life-beleving perfect geregeld!

Achter het entertainment van de sportwereld bevindt zich een skala aan apparatuur om een dergelijk evenement te laten slagen. Als geen ander kent VEOR het belang en en de uitwerking van dit soort dagen.

In een stadion zijn tal van evenementen te organiseren. Wat dacht u van een jaarlijks sponsorfeest, een huwelijk in een van de lounges, een concert en natuurlijk de reguliere voetbal-, auto- of motorwedstrijden.

Een stadion is eigelijk een multifunctioneel zalencentrum met uitgebreide sportfaciliteiten en de daaraan verbonden automatisering. Denk aan de commerciële uitingen op videowalls en ledboarding, je omroepinstallaties, de kassa en pin apparatuur.

Veelal maken we onderscheid tussen commerciële apparatuur en verkoopmiddelen. De commerciële apparatuur (publieke schermen als ledwalls, videowalls en ledboarding) bevatten vaak veel geld opleverende contracten, inclusief boeteclausules indien er zaken niet naar behoren werken. Verkoopmiddelen zoals kassa's en pin, muntautomaten etc. leveren direct een derving in inkomsten en ergenis bij bezoekers, indien deze voor foutmeldingen zorgen. Je moet er niet aan denken dat er 5000 mensen een kaartje hebben gekocht voor een wedstrijd en dat vervolgens de toegangscontrole faalt...een rampscenario!

Is uw onderhoud op orde? Hoe staat het met de afschrijving van de apparatuur en welke partij doet wat in het geval van een verstoring? VEOR kan u adviseren en helpen zaken in kaart te brengen, goede afspraken met leveranciers te maken en uw evenementenlocatie tot een belevenis voor bezoekers maken.

Contact

share