VEOR Projects

Nuchtere tukker met een heldere kijk op techniek

Reeds als 8-jarig jochie toog Mike de buurt in gewapend met een boodschappentasje met gereedschap om deur- aan deur te vragen voor een klusje; hier een stekker aanzetten, daar een snoertje vervangen en met een gulden of twee kwartjes voldaan weer richting huis. Trots als een pauw.
Enige jaren later kwamen daar de eerste "klanten" bij als het ging om het opnieuw instellen van een videorecorder of het aansluiten van de nieuwe stereo. Logisch vervolg dus dat Mike richting het technisch onderwijs zou gaan en daar vervolgens de LTS, MTS en de HTS doorliep. De HTS zelfs in de avonduren naast zijn toen al eigen installatiebedrijf. Dit installatiebedrijf leek een ommekeer te maken richting automatisering rond eind jaren 90. De pc was in opkomst, magazijnen werden geautomatiseerd en de eerste netwerken werden aangelegd. Mike maakte op dat moment de keuze om in een aantal grote bedrijven kennis op te doen van specifieke netwerken en alle systemen die hiermee te maken hadden. Binnen afzienbare tijd maakte hij de stappen van systeembeheerder, netwerkbeheerder en uiteindelijk plaatsvervangend manager binnen hetzelfde bedrijf. Steeds vaker werd hem om advies gevraagd en wist hij net even de juiste scherpe vragen te stellen, met altijd oog voor detail.

Veor Projects

Langzaam begon rond 2003 het bloed te kruipen waar het niet gaan kon en begon opnieuw een eigen bedrijf; het huidige VEOR Projects. Mike leent zichzelf uit als een spin in het web, coördinator ICT en toezichthouder met volop technische kennis en ervaring. Hij heeft het vermogen dit te kunnen vertalen naar begrijpelijke en hapklare taal, iets dat hem een veel gevraagd adviseur maakt. Makkelijk in de omgang, nuchter in zijn adviezen en scherp in zijn controles.

   

Contact